Helyi közélet

2015.01.07. 10:58

Hamis személyivel akart Romániába menni

Biharkeresztes - A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei elfogtak egy román állampolgárt az ártándi határon.

Biharkeresztes - A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei elfogtak egy román állampolgárt az ártándi határon.

Az ártándi közúti határátkelőhelyen 2015. január 6-án 4 óra 30 perckor kilépésre jelentkezett egy román forgalmi rendszámú személyautóban utazó nő. A határrendészeti kirendeltség útlevélkezelőjének gyanús lett az utas által ellenőrzésre átadott román személyi igazolvány, mely a vizsgálat során hamisnak bizonyult.

A rendőrök a 27 éves nőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a Biharkeresztesi Rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a román állampolgárt, aki elismerte, hogy egy Olaszországban vásárolt hamis igazolvánnyal akarta átlépni a határt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában