Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.09. 08:18

Oszlopot tört háromfelé a Lada Miskolcon

<p>Miskolc - Személyi sérüléses baleset történt Miskolcon szombaton éjjel. A Hegyalja úton egy erős balos kanyarból kijövet, eddig ismeretlen körülmények között villanyoszlopnak hajtott egy Lada.&#160;<DIA alt="" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Oszlopot_t_rt_h_romfel__a_Lada_Miskolcon_20/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Oszlopot tört háromfelé a Lada Miskolcon 2008.03.09." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Ritkán látható módon törte háromfelé a betonrúdat. A vezetékek a nedves, esős időben majdnem földig értek, így életveszélyesek voltak. Nagy szerencséje van a sofőrnek, mert, -az elsődleges információk szerint, "csak" kisebb fejsérülései mellett,- könnyen agyoncsaphatta volna az áram. A keresztben lógó drótok miatt lezárt útszakaszon, a rövid ideig tartó helyszínelés után, az Émász szakembereinek jócskán volt dolguk, hogy rendet rakjanak a Bükk felé vezető úton. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!