Helyi közélet

2012.09.27. 10:32

Megnyitott az Auchan Cívis

Debrecen - A Corától átvett 2 ezer 700 munkatárs közül 280 embert foglalkoztat a debreceni áruház.

Debrecen - A Corától átvett 2 ezer 700 munkatárs közül 280 embert foglalkoztat a debreceni áruház.Az utolsó előtti, volt Cora áruház átalakításával a 18. Auchan-t nyitották meg csütörtökön Debrecenben. Mint a megnyitón elhangzott, a tizedik születésnapjára készülő áruházra már éppen ráfért egy kis vérfrissítés, bár a francia cég beruházási igazgatója egyenesen szívátültetésről beszélt, ami után a páciens láthatóan remekül érzi magát.

Régi kollégákkal

A társaság huzamosabb ideje keresett már telket Debrecenben, de a kiválasztott területeken hol a földikutyák, hol pedig egy vízforrás miatt hiúsult meg az építkezés. Ekkor jött a hír, hogy a Cora-lánc eladó, és az Auchan élt a lehetőséggel. Az átalakítás során a munkatársakat nagyrészt megtartották, az épületet azonban kívül-belül modernizálták. Megújult a pénztársor, gyorsabb lett a kiszolgálás a kasszáknál, az áruválaszték pedig úgy változott meg, hogy egyúttal kiszélesedett. Idén tavasszal a Cora-áruházak megvásárlásával 8 ezerre nőtt az Auchan-alkalmazottak és 19-re az áruházaik száma. A cégcsoport nagy alapterületű áruházaiban 40-70 ezer különböző terméket kínál a vásárlóknak.

HBN | Fotó: Matey István 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában