Hamis rendszámmal jelent meg a határon egy román férfi

Akt.:
Hamis rendszámmal jelent meg a határon egy román férfi
© Fotó: police.hu
Ártánd – Az ártándi határrendészek elfogták azt a román férfit, aki a gyanú szerint hamis rendszámmal ellátott gépjárművel akart kilépni az ország területéről.


A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség Ártánd Közúti Határátkelőhelyén 2015. október 15-én 5 óra 7 perckor kilépésre jelentkezett egy román állampolgár az általa vezetett román honosságú tehergépjárművel. A jármű okmányainak ellenőrzésekor az útlevélkezelő megállapította, hogy a járművön lévő hatósági jelzések nem eredetiek, azt nem a román hatóság állította ki. A rendszámtáblák a gyanú szerint Hollandiából származnak.

A rendőrök a 46 éves sofőrt elfogták és előállították a Biharkeresztesi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.
A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztes Rendőrőrs a férfival szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 6 esetben foganatosítottak.
hirdetés