Hamis ezressel fizettek, a rendőrség keresi őket

Hamis ezressel fizettek, a rendőrség keresi őket
© Fotók: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök keresik azt a képen látható két férfit, akik egy helyi üzletben hamis 1000 forintos bankjegyeket használtak fel.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya pénzhamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi 2016. február 14-én 1 óra 30 perc körül a Hatvan utcában található egyik üzletben 2 darab hamis 1000 forintos bankjegyet használt fel. A két férfiról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

Az egyik férfi 25-30 év körüli, pocakos, haja rövid, fekete színű, a bűncselekmény elkövetésekor zöld színű pulóvert viselt. Társa 25-30 év körüli férfi, pocakos, haja rövid, fekete színű, a bűncselekmény elkövetésekor szürke színű pólót és kék színű farmernadrágot viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –