szon-sportoldal

2008.06.18. 12:45

Utcai kosárlabdázás a Korzó előtti téren

<p>Nyíregyháza - Szombaton a Korzó Üzletház előtt egész nap pattog a labda a Vodafone-Kelet Kosár Jamen.</p>

Szerdán nem kifejezetten „streetballos” volt az időjárás, de aggodalomra semmi ok, a hétvégére már kánikulát jeleztek az időjósok, így a jelek szerint a szombati Vodafone-Kelet Kosár Jam elnevezésű utcai kosárlabda viadalt is kegyeibe fogadják az égiek.

A több kategóriában meghirdetett viadalra már szép számban érkeztek a nevezések, de aki eddig elmulasztotta leadni a jelentkezését, az péntekig a Korzó ÜzletházVodafone márkaboltjában, illetve a Fekete Bárány Shopban (Vay Ádám krt.) még megteheti, illetve szombaton a kezdés előtt, 8 óráig a helyszínen vagyis a Korzó Üzletház előtti téren is be lehet még nevezni.

A nevezési díj fejenként 3000 forint, ennek fejében valamennyi játékos pólót és egy fél literes Coca-Cola Zerót kap ajándékba. A kategóriák győztesei különdíjazásban részesülnek, a zsákolóverseny legjobbja a Sky Travel jóvoltából egy hosszú hétvégét tölthet el Magyarországon másodmagával. A tétmeccsek mellett lesznek bemutatók és egyéb műsorszámok is: bemutatómeccset játszik a Marso-Vagép NYKK és a Nagykálló, fellépnek a Nyíregyházi Tigers „pompomos” lányai, a mini rapfesztivál keretén belül pedig bemutatkozik Fankadeli és az Athome&Back.

Mindez tehát szombaton fél kilenctől, a Korzó Üzletház előtt.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!