Halloweenkor is jönnek a mulatságok

Ganxstáék és fellépnek
Ganxstáék és fellépnek - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Ismét zenei programokkal kedveskedik Debrecen a szórakozni vágyóknak. Eljön a cívisvárosba többek között az idén már 25 éves Alvin és a Mókusok zenekar, de egy mozgalmas fesztiválszezont maga mögött hagyva, a Junkies koncertje is fenomenálisnak ígérkezik. Rajtuk kívül még a „fenegyerek” Ganxsta Zolee is beveszi a várost.

Október 25., csütörtök

20.00 Balázs Elemér Group – Sounds of Diversity lemezbemutató koncert – Sikk Klub

A számos díjat elnyerő együttes legújabb, kilencedik lemeze a Sounds of Diversity. A közös ötletekből és saját szerzeményekből álló dallamos melódiák az egyes tagok jellegzetes zenei világának egyedi, különleges és széles rétegeket megszólítani képes fúziója.

Október 26., péntek

20.00 Alvin és a Mókusok, 25 éves jubileumi koncert – Roncsbár

2018-ban 25 éves lett az Alvin és a Mókusok! Ezt a gyönyörű szép jubileumot egy igazán különleges koncerttel szeretnék meghálálni a közönségnek, hogy ennyi éven át életben tartották a zenekart, és velük voltak örömben, bánatban!

20.30 Smith Rock Family – Incognito Club

23.00 Thousand Lights After-Party w/ Andro – Nagyerdei Hall

Október 27., szombat

19.00 Junkies, Rómeó Vérzik – Roncsbár

Mozgalmas fesztiválszezont tudhat maga mögött a Junkies. Rövid szeptemberi pihenő után a zenekar ismét nyakába veszi az országot, hogy 5 év után ismét közös koncertsorozatot adjon a Rómeó Vérzik csapatával. A repertoáron a jól megszokott és kihagyhatatlan számok mellett hangsúlyosan megjelennek a 20 éves TABU album dalai is. „Tavasszal bemutattuk, a nyári fesztiválokon megmutattuk, ősszel pedig meglátjátok, hogy a Rómeó Vérzik eddigi legsikeresebb és legerősebb felállása a jelenlegi. Találkozzunk és mutassuk meg a nagyvilágnak, hogy a rock ’n’ roll él és virul, mi pedig veletek együtt szétszedjük a körülöttünk lévő világot.”

20.00 Slow Village, Mulató Aztékok, Gege – Nagyerdei Víztorony

Mottó: „Én má’ nyomatnám, lehet DJ-zni addig?” (Tink)

„Az előző bulik bebizonyították, hogy nagyon komolyan kell venni, ha Debrecenbe megyünk koncertezni, szóval most minimum gyógytornára fogunk járni azután, hogy megugráltattuk a víztornyot! Amire számítani lehet: – Ide most kéne pár sor öntömjénező *blablablabla*, hogy mire kéne számítani – csak dumák, dobok, basszusok, minták, egy tető alól, de három különböző műhelyből!” – olvasható az esemény beharangozójában.

21.00 Katvanhoe – Incognito Club

Október 31., szerda

20.00 Ganxsta Zolee és a Kartel – Roncsbár

20.00 Be Massive Label night x Debrecen – Nagyerdei Víztorony