Hallgatással figyelmeztettek

Hallgatással figyelmeztettek
A DVSC-Korvex–Siófok élvonalbeli női kézilabda mérkőzés sokáig emlékezetes marad a nézők számára. Sajnos nem a lokista lányok nyújtotta produkció okán, hanem amiatt, hogy a debreceni B-közép a megszokottnál sokkal kisebb létszámban jelent meg a Hódosban, ráadásul akik kilátogattak, azok sem hallatták a hangjukat.

Így lényegében buzdítás nélkül voltak kénytelen játszani a hajdúságiak. A drukkerek a Ferencváros ellen nyújtott lokista teljesítmény miatt demonstráltak ilyen formán.

– Szeretjük kinyílvánítani a véleményünket, s úgy éreztük, most ez a legjobb formája, hiszen a Siófok elleni meccset nélkülünk is illet hozni a lányoknak. Mi is a csapat javát akarjuk, s fel akartuk hívni a figyelmét a lokistáknak arra, hogy a Fradi elleni meccsen nyújtott produkciónál sokkal, de sokkal több kell. Úgy érzem, mi kitettünk magunkért, hiszen közel százan utaztunk a fővárosba, egy olyan környezetbe, ahol a testi épségünket is veszélyeztettük, viszont a gárda nem hozta azt, amit illet volna. Az volt a legfájóbb, hogy azt a verséget nem lehet semmilyen külső körülményre fogni – nyilatkozta a Naplónak Komáromi Gábor, a Loki Szurkolók Egyesületének alelnöke.

Komcsi azt is elmondta, a „csendrendelet” csak egy mérkőzésre szólt, a szombati podgoricai mérkőzésen ott lesznek a csapattal, s teli torokból buzdítják majd a kedvenceket, bízva abban, hogy a hölgykoszorú is szívvel-lélekkel küzd majd a pályán.

B. N.További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek