Halálra gázoltak egy kerékpárost Szigetszentmiklóson

Akt.:
Összeroncsolódott kerékpár mellett helyszínelnek rendőrök 2017. március 29-re virradó éjjel Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton, ahol elgázolt egy autó egy kerékpárost. A biciklista a személyautó alá szorult, a tűzoltóknak speciális szerkezettel kellett megemelni az autót. A férfi a helyszínen meghalt.
Összeroncsolódott kerékpár mellett helyszínelnek rendőrök 2017. március 29-re virradó éjjel Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton, ahol elgázolt egy autó egy kerékpárost. A biciklista a személyautó alá szorult, a tűzoltóknak speciális szerkezettel kellett megemelni az autót. A férfi a helyszínen meghalt. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Elgázolt egy autó egy kerékpárost Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton, a férfi életét vesztette – közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden késő este az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint a biciklista a személyautó alá szorult, a tűzoltóknak speciális szerkezettel kellett megemelni az autót. A férfi a helyszínen életét vesztette.
A helyszínelés idejére az utat lezárták.

– MTI –További hírek a Magyarország kategóriából