Halálos közlekedési baleset történt Békés megyében

Akt.:
Orosháza, 2016. május 27. Összetört gépjárművek Orosháza és Kaszaper közötti úton, ahol egy motoros összeütközött egy személyautóval 2016. május 27-én. A motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette.
Orosháza, 2016. május 27. Összetört gépjárművek Orosháza és Kaszaper közötti úton, ahol egy motoros összeütközött egy személyautóval 2016. május 27-én. A motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Gyula – A helyszínen életét vesztette egy motoros, amikor pénteken személyautóval ütközött az Orosháza és Kaszaper közötti úton – tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: a baleset néhány perccel 12 óra előtt történt a 4428-as számú úton. A helyszínelés idejére a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Kardoskút felé terelik.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján az olvasható, hogy az autó utasai nem sérültek meg a balesetben. A helyszínre Orosházáról vonultak a tűzoltók, akik áramtalanították az összetört járműveket.

– MTI –