Halálos gázolás a Diószegin: szemtanúkat keres a rendőrség

Akt.:
Halálos gázolás a Diószegi úton
Halálos gázolás a Diószegi úton - © Fotó: Matey István
Debrecen – Busz takarásából lépett ki a gyalogos az útra, egy arra haladó autós elütötte. Segítsen a rendőröknek, ha látott valamit.

A rendelkezésre álló adatok szerint október 31-én 17 óra 50 perc körül egy férfi haladt autójával Debrecenben, a Diószegi úton Bánk irányába, amikor egy buszmegállónál egy gyalogos hirtelen kilépett egy busz takarásából az autó elé. A sofőr megpróbálta elkerülni az ütközést, de ennek ellenére elütötte a nőt. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset bekövetkezésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149.), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Halálos gázolás a Diószegi úton
Debrecen - Halálra gázoltak egy nőt Debrecenben kedd este, az asszony egy busz mögül lépett az útra. A rendőrség szerint az autós nem a belátott útszakasz hosszának megfelelően választotta meg a sebességét. A környéken élők szerint az az útszakasz nagyon veszélyes, mert a kanyar előtt senki nem lass...

Fotó: Matey István
Debrecen - Információink szerint egy autóbusz takarásából lépett autó elé egy gyalogos kedd este Debrecenben, a Diószegi úton.
Fotó: Matey István ©
A balesetben a járókelő nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a hel...