Halálos balesethez vezetett a rossz manőver

Halálos motorbaleset a 4-es főúton
Halálos motorbaleset a 4-es főúton - © Fotó: Matey István
Püspökladány – A püspökladányi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be annak a balesetnek a vizsgálatát, amelyben egy motoros vesztette életét.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 32 éves férfival szemben.

A vizsgálat adatai szerint a püspökladányi férfi május 21-én délután 2 óra körül mezőgazdasági vontatóval haladt a 4-es főúton Püspökladány felől Kaba felé. A főút 182. kilométerszelvényében balra, egy bekötőútra úgy kanyarodott, hogy nem győződött meg arról, hogy egy motoros már elkezdte őt megelőzni. Összeütköztek, ami miatt a motorral közlekedő 39 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

m3

Fotó: Matey István

A Közlekedésrendészeti Alosztály szeptember 13-án befejezte a közúti közlekedési baleset vizsgálatát és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Egy motoros vesztette életét
Hajdú-Bihar - Mezőgazdasági vontatóba rohant egy motoros vasárnap délután a 4-es számú főúton, Püspökladány és Kaba között. Az ütközés során a motor vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Fotó: Matey István Halálos közlekedési baleset a 3...