Halálos baleset történt az M7-es autópálya mellett

Akt.:
Összetört személyautó egy benzinkútnál az M7 autópálya Székesfehérvár felé vezetõ oldalán, a Váli völgyi pihenõhelynél 2017. szeptember 17-re virradó éjjel, miután a jármû lesodródott az autópályáról és becsapódott a benzinkút mellett lévõ mobil elárusító konténerbe. A konténerben két ember tartózkodott, egyikük meghalt, a másik súlyosan megsérült. Az autóban két ember utazott, õk könnyebben sérültek meg.
Összetört személyautó egy benzinkútnál az M7 autópálya Székesfehérvár felé vezetõ oldalán, a Váli völgyi pihenõhelynél 2017. szeptember 17-re virradó éjjel, miután a jármû lesodródott az autópályáról és becsapódott a benzinkút mellett lévõ mobil elárusító konténerbe. A konténerben két ember tartózkodott, egyikük meghalt, a másik súlyosan megsérült. Az autóban két ember utazott, õk könnyebben sérültek meg. - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest – Halálos baleset történt az M7-es autópálya mellett szombaton késő este, amikor egy autó lesodródott a pályáról és egy elárusítóhelybe csapódott – tájékoztatta Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Elmondta, egy autó lesodródott az autópályáról a Balaton felé vezető oldalon a Váli völgyi pihenőhelynél és becsapódott egy, a benzinkút mellett lévő mobil elárusító konténerbe. A konténerben két ember tartózkodott, egyikük meghalt, a másik súlyosan megsérült.

Az autóban két ember utazott, ők könnyebben sérültek meg – közölte.

A műszaki mentést az érdi tűzoltók végzik.

– MTI –