Halálos baleset történt az M3-as autópályán Hortnál

Hort, 2016. január 4. Összetört gépjárművek Hort térségében, az M3-as autópálya 67-es kilométerénél 2016. január 4-én este, ahol ismeretlen körülmények között a két mikrobusz összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, egy másik állapota életveszélyes, további hárman pedig súlyos sérüléseket szenvedtek
Hort, 2016. január 4. Összetört gépjárművek Hort térségében, az M3-as autópálya 67-es kilométerénél 2016. január 4-én este, ahol ismeretlen körülmények között a két mikrobusz összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, egy másik állapota életveszélyes, további hárman pedig súlyos sérüléseket szenvedtek - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest – Halálos baleset történt az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán hétfő este a 67-es kilométernél, Hort térségében – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.

Tájékoztatásuk szerint egyelőre ismeretlen körülmények között két jármű ütközött össze, és egy ember meghalt a balesetben.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság információi szerint két mikrobusz hajtott árokba, amelyekben összesen öten utaztak; a halálos áldozat mellett egy másik ember állapota életveszélyes, további hárman pedig súlyos sérüléseket szenvedtek.

A rendőrök a teljes útlezárás mellett végzett helyszínelést és a műszaki mentést befejezték, a forgalom 1 óra 35 perctől ismét zavartalan az érintett útszakaszon – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

– MTI –