Halálos baleset történt a Ferihegyi úton

Budapest, 2016. július 3. Balesetben összetört személygépkocsi a Ferihegyi úton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér D portájánál 2016. július 3-án. Az autó egy BKK autóbusszal ütközött, sofőrje a balesetben életét vesztette. A buszon utazó húsz ember nem sérült meg.
Budapest, 2016. július 3. Balesetben összetört személygépkocsi a Ferihegyi úton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér D portájánál 2016. július 3-án. Az autó egy BKK autóbusszal ütközött, sofőrje a balesetben életét vesztette. A buszon utazó húsz ember nem sérült meg. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Autóbusszal ütközött egy személyautó vasárnap délután a Ferihegyi úton, a személygépkocsit vezető férfi meghalt – mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

A szóvivő közlése szerint a baleset a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér D-portájánál történt. A BKK autóbuszon utazó húsz ember nem sérült meg, de a fővárosi tűzoltóknak kellett segíteniük, hogy elhagyhassák a szalagkorlátra dőlt járművet.

A BKK Facebook-oldalán közöltek szerint a városból kifelé vezető irányban egy sávon megindult a forgalom, a befelé vezető oldal viszont továbbra is zárva van.

A 200E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Csévéző utca, a Szemeretelep vasútállomás, a Ferihegy vasútállomás, a Repülőtér, D porta, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság és a Vecsés-nyugat megállót.

– MTI –
hirdetés