Halálos baleset történt a 46-os úton, Gyomaendrődnél

Akt.:
Gyomaendrőd, 2016. május 17. Összetört furgon és teherautó a 46-os úton, Gyomaendrőd és Nagylapos között, miután a járművek összeütköztek 2016. május 17-én. A balesetben a furgon utasa életét vesztette
Gyomaendrőd, 2016. május 17. Összetört furgon és teherautó a 46-os úton, Gyomaendrőd és Nagylapos között, miután a járművek összeütköztek 2016. május 17-én. A balesetben a furgon utasa életét vesztette - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Gyula – A helyszínen meghalt egy személyautó utasa, miután a járműve tehergépkocsival ütközött össze kedd reggel – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

A baleset a 46-os úton, Gyomaendrőd és Nagylapos között történt reggel 7 óra körül – olvasható a police.hu oldalon. A személygépkocsi összeütközött a szemből érkező tehergépkocsival.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján olvasható közlemény szerint az ütközés erejétől egy ember beszorult az autóba, őt a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A személyautó utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a helyszínelés idejére teljes útlezárást rendelt el, kerülni a Gyomaendrőd-Szarvas-Öcsöd-Mezőhék-Mezőtúr útvonalon lehet.

– MTI –
hirdetés