Halálos baleset Hajdúnánáson

Halálos baleset Hajdúnánáson
© Forrás: police.hu / Google Maps
Hajdúnánás – Megcsúszott, és árokba csapódott egy személyautó péntek délután, a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett, míg utasa nem élte túl a balesetet. Az autó vezetőjét meg is szondáztatták, az eszköz pozitív értéket mutatott.

Hajdúnánás belterületén március 30-án 17 óra 20 perc körül egy személygépkocsi sofőrje nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott, és egy vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a jármű vezetője könnyű, míg utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítása során életét vesztette – közölte honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A sofőrrel szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A járőrök a helyi lakost további mintavétel céljából előállították a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Nem ez volt az egyetlen tragédia pénteken Hajdú-Bihar megye útjain, a 42-es főúton egy kamionsofőr vesztette életét.


Halálos kamionbaleset Földes és Berettyóújfalu között
Hajdú-Bihar - Információink szerint defektet kapott, ezért sodródott le az útról, majd csapódott egy fának egy kamion péntek délután a 42-es számú főúton, Földes és Berettyóújfalu között. A balesetben a jármű vezetője - aki kizuhant a fülkéből - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen...