Halálos baleset az M5-ös autópályán

Akt.:
Összeroncsolódott autó az árokban az M5-ös autópálya 133-as kilométerszelvényénél 2017. március 11-én. Az eddigi információk szerint a személyautó sofõrje elvesztette uralmát a gépjármûve felett, az autó többször megpördült, lesodródott az útról, a vezetõ meghalt.
Összeroncsolódott autó az árokban az M5-ös autópálya 133-as kilométerszelvényénél 2017. március 11-én. Az eddigi információk szerint a személyautó sofõrje elvesztette uralmát a gépjármûve felett, az autó többször megpördült, lesodródott az útról, a vezetõ meghalt. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Szeged – Halálos baleset történt szombaton reggel az M5-ös autópálya 133-as kilométerszelvényében, ahol egy személyautó lesodródott az útról – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, az eddigi információk szerint egy személyautó sofőrje elvesztette uralmát a gépjárműve felett, az autó többször megpördült, a vezető meghalt.

A rendőrség a pályaszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta, a határ felé tartó forgalmat Kiskunfélegyházánál az 5-ös főútra terelték – tudatta a százados.

– MTI –