Halálos baleset a Hétvezér utcán: szemtanúkat keres a rendőrség

Halálos baleset a Hétvezér utcán: szemtanúkat keres a rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – Pótkocsi alá került egy férfi, azonnal meghalt. A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétség gyanúja miatt folytat nyomozást.

Az eddigi adataink alapján 2016. június 22-én 16 óra 48 perckor egy helyi férfi kerékpárral közlekedett Debrecenben, a Hétvezér utcán, a Bíró utca felől a Vámospércsi út irányába a járdán. A férfi a Hétvezér utca 101. szám előtt a járdáról úgy hajtott rá az úttestre, hogy az ott közlekedő járműszerelvény pótkocsijának jobb első kereke alá esett és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzen annak a két személygépkocsinak a vezetője és utasai, akik a baleset bekövetkezésekor a járműszerelvény mögött várakoztak, személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán – Debrecen, Sámsoni út 149. -, vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Halálos baleset Debrecenben: egy biciklis vesztette életét

Debrecen – Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján 2016. június 22-én 17 óra körüli időben Debrecenben a Hétvezér utca és a Vámospércsi út kereszteződésénél egy tehergépkocsi kerékpárossal ütközött, mely következtében a kerékpáros életét vesztette.