Halálos baleset a 4-esen: szemtanúkat keres a rendőrség

Halálos baleset a 4-es főúton
Halálos baleset a 4-es főúton - © Fotó: Matey István
Debrecen – Biciklis férfi vesztette életét a hétvégi balesetben, a debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A nyomozás adatai szerint szeptember 17-én délután fél kettő körül a 3507 számú úton Hajdúböszörmény felől a 4-es számú főút irányába haladt egy kerékpárját hajtó férfi. A 4-es főút és a 3507-es út kereszteződésébe érve nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező, Bocskaikert felől Téglás irányába tartó személygépkocsinak, ezért összeütköztek. Az ütközés következtében a 60 éves kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesetet látta, azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: Matey István
Hajdúhadház - Szeptember 17-én 13 óra 30 körüli időben a 4-es számú főút 243-as kilométerszelvényében összeütközött egy kerékpáros és egy személygépkocsi. A baleset következtében a kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. Fotó: Matey István A helyszíni szemle idejér...