Halálos baleset a 32-es fõúton

Meghalt egy ember, miután kocsijával belerohant egy álló teherautóba szombaton, késõ délután a 32-es fõút Jászfényszaru és Hatvan közötti szakaszán – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje. Az elsõdleges információk szerint a teherautó a fõút mellett állt, sofõrje épp a jármû alatt fekve szerelt, amikor nekihajtott a kocsi, így õ […]

Meghalt egy ember, miután kocsijával belerohant egy álló teherautóba szombaton, késõ délután a 32-es fõút Jászfényszaru és Hatvan közötti szakaszán – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje. Az elsõdleges információk szerint a teherautó a fõút mellett állt, sofõrje épp a jármû alatt fekve szerelt, amikor nekihajtott a kocsi, így õ is megsérült.

Azt egyelõre nem tudni, állapota mennyire súlyos. A személyautóban egy gyerek is utazott, õt a mentõk könnyû sérülésekkel szállították kórházba. A fõút érintett szakaszán jelenleg teljes az útzár.