Halálos baleset a 10-es főúton Dunaalmásnál

Akt.:
Dunaalmás, 2016. február 19. Összeroncsolódott autó 2016. február 19-én Dunaalmás előtt, a 10-es főúton, ahol három személyautó ütközött össze. A balesetben az egyik autóból kizuhant egy ember és a helyszínen életét vesztette
Dunaalmás, 2016. február 19. Összeroncsolódott autó 2016. február 19-én Dunaalmás előtt, a 10-es főúton, ahol három személyautó ütközött össze. A balesetben az egyik autóból kizuhant egy ember és a helyszínen életét vesztette - © MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Tatabánya – Frontálisan ütközött két személygépkocsi péntek délután Dunaalmás előtt a 10-es főúton, az egyik autóból egy ember kizuhant és a helyszínen meghalt – mondta el a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Völgyi Ágnes közölte: a balesetben ketten súlyosan megsérültek, az egyiküket a tűzoltók vágták ki a járműből. A sérülteket mentőhelikopterrel Budapestre, illetve autóval Tatabányára vitték. A két karambolos autóba egy harmadik jármű is beleütközött.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. A forgalmat Tata felől az 1129-es útra, Almásfüzitő felől az 1-es főútra terelik.

– MTI –
hirdetés