Halálos autósbaleset történt Délegyházánál

Akt.:
Délegyháza, 2015. október 11. Rendőrök és tűzoltók egy összetört személygépkocsinál Délegyháza és Dunavarsány között, miután a jármű letért az útról és nekiütközött egy magasfeszültségű vezeték tartóoszlopának 2015. október 10-én. A balesetben az autó vezetője életét vesztette.
Délegyháza, 2015. október 11. Rendőrök és tűzoltók egy összetört személygépkocsinál Délegyháza és Dunavarsány között, miután a jármű letért az útról és nekiütközött egy magasfeszültségű vezeték tartóoszlopának 2015. október 10-én. A balesetben az autó vezetője életét vesztette. - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest, 2015. október 10., szombat (MTI) – Életét vesztette a sofőr, miután autója Délegyháza és Dunavarsány között a Vasút soron az útról lehajtott és nekiütközött egy magasfeszültségű oszlopnak – közölte a katasztrófavédelem szombaton este.

Korábban a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila közölte: az autó vagy harminc métert repülhetett, mielőtt becsapódott, sofőrje a járműből kizuhant. Valószínűleg nagy sebességgel haladt – tette hozzá.

A helyszínre kiérkező tűzoltók szerint már nem mutatott életjeleket, a tűzoltók riasztották a mentőket – tetet hozzá.

A katasztrófavédelem közleménye szerint a mentők megállapították a halál beálltát a sofőrnél.

– MTI –