Halálos ütközés a 4-es úton Debrecen határában

Halálos ütközés a 4-es úton Debrecen határában
A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a vezetője, aki egy pótkocsis teherautóval ütközött össze, a 4-es főút és a Határ út kereszteződésében, szerdán reggel.

A Hajdú Online helyszíni adatai szerint a gépkocsi vezetője a Határ útról akart balra, a város irányába kikanyarodni, mikor a neki balról érkező teherjármű elé kanyarodott, amely már hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést.

A személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a mentősök már nem tudtak segíteni rajta. A baleseti helyszínelés, és a műszaki mentés ideje alatt teljes szélességében le kellett zárni a főút adott szakaszát, a forgalmat elterelték. Az eset pontos okait és körülményeit, műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

cZZs


9.40′

A 4-es számú főúton történt közuti közlekedési balesetnél a teljes pályas útzár feloldásra került, a forgalom akadálymentes.
 
 
 

Képsorok helyes megjelenéséért

Tisztelt olvasóink!

Több HAON olvasó jelezte szerkesztőségünk felé, hogy böngészőjük nem jeleníti meg helyesen a hírekhez kapcsolódó képsorokat.

Tipikus hibák:

-Piros x a képek helyén

– fehér mező a nagy méretű képek helyén

A bosszúságot a java illetve flash player hibája okozhatja. A két bővítmény frissítésével ismét helyesen jelennek meg a képsorok.

A java bővítmény itt elérhető  A flash player friss verziója itt érhető el

A frissítéseket telepítőit először mentsék le a számítógépre, majd az öszes böngészőablakot bezárva indítsák el a telepítőt. A telepítések végeztével a számítógép újraindítása szükséges.