Herczeg: akartunk, de nem jött össze az egyenlítés

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Kovács Péter, archív
Debrecen, Sopron – A Haladás vs. DVSC (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mészöly Géza és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: – Az első percekben olyan gólt kaptunk, amit nem szabadna, ez megfogta a csapatot. A második félidőben nagy energiákat mozgósítottunk, de sajnos nem tudtunk egyenlíteni. Kuti sárga lapja is befolyásolta a cserét, a kapott gólnál több ember hibázott. A második félidőben mentek előre a játékosok, akartak, nem jött össze az egyenlítés.

A Napló kérdésére, miszerint gyengélkedett a védelem, illetve a másik félidőben a mezőnyfölény ellenére nem sikerült gólt lőni, a mester így válaszolt: – Szeretnénk igazolni, jó lenne csatárt és védőt is. Ezt a lehetőségek szabják meg.

Mészöly Géza: – Jó első félidőt produkáltunk, igaz, a Loki a cserével feljavult a játékuk. Komoly skalpot szereztünk, nem érdemtelenül. Nem sikerült megszerezni a második gólt, pedig a tarsolyunkban vannak még támadóink, akik ilyenkor még tudnak egyet húzni. Boldog vagyok, hogy igazi csapatként küzdöttünk, nagyon elégedett vagyok a gárda teljesítményével.


Tusnádfürdő - A magyar külpolitika vezérlő csillaga a magyar érdek - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Tusnádfürdőn, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) a közönségből érkező kérdések egyikére válaszolva szombaton. Arra a felvetésre, hogy "Putyin (orosz államfő) vagy Trum...

Sopron - A Haladás 1-0-ra legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának szombat esti mérkőzésén, Sopronban. A szombathelyiek idénybeli első pontjaikat szerezték meg, míg a hajdúságiak továbbra is pont nélkül állnak a tabellán. OTP Bank Liga, 2. forduló: Swietelsky Hala...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek