Haladás: Horváth Ferenc a befutó?

Horváth Ferenc
Horváth Ferenc - © Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Sajtóhírek szerint a balmazújvárosi tréner a legesélyesebb a szombathelyi kispadra.

Mióta Horváth Ferenc a Balmazújváros vezetőedzője, minden edzőjét vesztett első osztályú gárdánál felmerül a neve a szakembernek. Most éppen a Haladás kispadjával boronálta össze a magyar sportsajtó, van olyan portál, amely egyenesen azt közölte Horváth csütörtöktől veszi át a szombathelyiek irányítását. Ezek szerint a tréner a szerdai, 19 órától kezdődő Monor elleni hazai találkozón dirigálna utoljára.

– Nincs még új edzőnk – nyomatékosította Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője –, és a következő napokban szinte biztos, hogy nem is lesz. Szeretnénk mihamarabb lezárni a kérdést, nekünk is az a célunk, hogy az új edző minél előbb munkába álljon. Mihelyst aláírtuk a szerződést, azonnal tájékoztatjuk a közvéleményt – nyilatkozta a sportnapilapnak a szakember.

Két bajnoki a héten

A Balmazújváros a múlt hétvégén kiesett a Magyar Kupából, miután 2–0-ra kikapott Szegeden a harmadosztályú SZEOL SC vendégeként. Horváth Ferenc csapata szerdán ugye a Monort fogadja az NB II. 9. fordulójában, majd vasárnap délután ugyancsak hazai pályán a Vasassal vív rangadót. A jelenleg a Merkantil Bank Liga tizenkettedik helyén tanyázó hajdúsági együttes eddigi nyolc NB II.-es bajnokin kétszer győzött, kétszer alulmaradt, emellett négy döntetlen szerepel a neve mellett.

Megkeresésünkre Palánki István, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő sajtófőnöke elmondta, továbbra is Horváth Ferenc a klub vezetőedzője, amennyiben ebben változás állna be, arról majd azonnal értesítik a sajtót.

HBN


A Balmazújváros sem jutott túl ellenfelén
Hajdú-Bihar - Az Újváros, a DEAC, a Böszörmény és a Sárrét­udvari is kiesett. A Loki mellett több hajdú-bihari gárda is érdekelt volt a Magyar Kupa hatodik fordulójában, melyre a hétvégén került sor. Szombaton lépett pályára a megye I-es Sárrétudvari, mely az NB II-es Zalaegerszeget fogadta. A...