haon-sportoldal

2012.07.09. 14:55

Centenáriumot ünnepelt a HSE

Labdarúgás. Ünnepi közgyűléssel vette kezdetét a Hajdúszoboszlói SE kétnapos centenáriumi rendezvénysorozata az elmúlt hét végén.

Labdarúgás. Ünnepi közgyűléssel vette kezdetét a Hajdúszoboszlói SE kétnapos centenáriumi rendezvénysorozata az elmúlt hét végén. A múlt, a jelen és a jövő játékosain kívül a város, és az MLSZ tisztségviselői is megtisztelték jelenlétükkel a közgyűlést. Az esemény díszvendége Buzánszky Jenő volt, aki külön köszöntötte és jó tanácsokkal látta el az egyesület játékosait, vezetőit. A hivatalos rész után a vendégek egy kiállítást tekinthettek meg, mely az elmúlt száz évet hivatott bemutatni fényképek segítségével.

 

Színes programok

A Bocskai sporttelepen a korosztályos csapatok játékosai vívtak mérkőzést az általuk vendégül látott ellenfelükkel, majd minden korcsoport a maga által kialakított főzőhelyen kezdte meg a finomabbnál finomabb ételek elkészítését, így aztán valóban senki sem unatkozott a délelőtt folyamán. A napot betétprogramok színesítették: fellépett többek közt a Napkeleti Western Lovas és Szabadidő Egyesület, a Dóra-Dance sporttánc és mazsorett együttes, a Nádudvari Edit Fitness és aerobic Egyesület, a Sotokán karate Egyesület, és a Kovács Máté művelődési központ mazsorett csoportja is.

A szoboszlói öregfiúk is megmérkőztek a DASE és a DVSC öregfiúk csapataival. A nap során a HSE aktuális bajnokcsapatai, az U13-as és az U19-es együttesek is megkapták jól megérdemel érmeiket. A főmérkőzésen pedig Hajdúszoboszló felnőtt csapata mérkőzött meg az Amatőr Magyar Labdarugó Válogatottal. HBN

Címkék#HSE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!