Vasúti sorompónak ütközött egy autó Debrecenben

Akt.:
Vasúti sorompónak ütközött egy autó Debrecenben
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Izgalmasan telt a tűzoltók szombati napja. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Debrecenben, a Gázvezeték utcában egy személygépkocsi egy vasúti sorompónak ütközött szombat reggel. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Debrecen - Baleset történt a Gázvezeték utcai vasúti átjárónál szombat délelőtt. Vasúti sorompót döntött ki egy autós a Gázvezeték utcában szombat reggel. A balesetben a jármű vezetője sérült könnyebben. A rendőrség teljes útzár mellett végezte a helyszínelést.

Hajdúszovát külterületén árokba hajtott egy autó szintén szombat reggel. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók elvégezték az autó feszültségmentesítését. Személyi sérülés nem történt.

Földes, Hajdúszovát - Lesodródott az útról, majd felborult egy autós szombat délelőtt a Hajdúszovátot Földessel összekötő úton. A balesetben információink szerint a jármű vezetője sérült könnyebben. A rendőrség félpályás útzár mellett végezte a helyszínelést. Fotó: Matey István...

Hatszáz négyzetméteren lángolt délután a nádas Hajdúszováton, a Major Kert utcában. A hajdúszoboszlói egységek egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Debrecenben, a Nagycsere utcában egy hektáron égett az erdő aljnövényzete szombat délután. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Szombat késő délután a debreceni hivatásos tűzoltókat a Mikepércsi útra riasztották. Egy játszótér melletti két méter mély gödör jelentett veszélyt az ott játszó gyerekekre és a járókelőkre. A tűzoltók a területet lezárták és egy betonlappal lefedték a gödröt.

Éjfél előtt pár perccel egy személygépkocsi sodródott le az útról és fának ütközött Hajdúsámson szélén, a Debreceni utcában. Az autó vezetője beszorult a roncsba.

baleset_Fotó: Matey István

A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez, akik a sérültet az autóból feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki, majd a mentőszolgálatnak átadták. Információink szerint a nő súlyos sérüléseket szenvedett.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Hajdúszovát.
HAON.HU


hirdetés