Vádemelési javaslat a kapucnis rablók ellen

Vádemelési javaslat a kapucnis rablók ellen
Debrecen – Vádemelést javasolnak a rendőrök az ellen a két tettes ellen, akik a debreceni Tócóskertben rabolták ki áldozatukat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét telefonon hívta 2014. január 10-én 21 óra 30 perc körüli időben egy nő, mivel Debrecenben, a Tócóskertben hazafelé sétált, amikor két kapucnis férfi elé lépett és értékeinek átadására kényszerítették. Miután a sértett átadta táskáját, támadói elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést az elkövetők kézre kerítése érdekében, amely gyorsan eredményre vezetett, mivel egy órán belül a tócóskerti városrészen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 17 és 33 éves hajdúszováti gyanúsítottakat, akiket a nyomozók kihallgattak. Az őrizetbe vett tettesekkel szemben a nyomozóhatóság kezdeményezte az előzetes letartóztatásuk indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2014. január 12–én elrendelt.

D. János és fiatalkorú társa ellen a Debreceni Rendőrkapitányság befejezte a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait 2014. május 9-én vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Hajdúszovát.
HAON.HU


hirdetés