Tizenegy embert érintett a debreceni ráfutásos baleset

Tizenegy embert érintett a debreceni ráfutásos baleset
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – A karambol a Tünde utcában történt kedden, egy embert kellett kórházba vinni. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Négy személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel Debrecenben, a Tünde utcában. A ráfutásos balesetben érintett járművekben összesen tizenegyen utaztak, akik közül egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték az autók feszültségmentesítését. A beavatkozás félpályás útzár mellett zajlott.

Egy családi ház és annak melléképülete között felhalmozott autógumik és műanyagcsövek kaptak lángra tegnap kora délután Berettyóújfaluban, a Babits Mihály utcában. A tüzet a berettyóújfalui és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották.

Számos avartűz volt ismét Hajdú-Bihar megyében tegnap. Összesen tizenkét esetben riasztották a megye tűzoltóit, lángoló avar vagy nádas miatt. Oltották az égő aljnövényzetet Görbeházán, az M35-ös autópálya mellett, Hajdúszovát, Hajdúnánás és Monostorpályi külterületén is. Kaba külterületére pedig a kabai önkéntes tűzoltók vonultak avartűz miatt tegnap este. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Szokatlanul sok riasztást kaptak a megyei tűzoltók hétfőn. Lesodródott az útról és tűzcsapnak ütközött egy személygépkocsi vasárnapról hétfőre virradó éjjel Debrecenben, a Repülőtéri úton. A debreceni hivatásos tűzoltók feszültségmentesítették a sérült járművet. Az autóban ketten ut...

Hajdúszoboszló - A Hajdú Online értesülése szerint összeütközött egy teherautó és egy elektromos kerékpáros Hajdúszoboszlón, a Rákóczi és a Dózsa György utcák kereszteződésében. A kerékpáros a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett. Fotó: Matey István



Hajdúszovát.
HAON.HU






hirdetés