Közintézménybe tört be

Hajdúszováti közintézménybe tört be a férfi
Hajdúszováti közintézménybe tört be a férfi - © Fotó: police.hu
Hajdúszovát – A hajdúszoboszlói rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki betört egy hajdúszováti közintézménybe.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 16-án 7 óra 42 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét telefonon hívta egy nő, mert észrevette, hogy az egyik hajdúszováti közintézménybe ismeretlen tettes betört és onnan gyógyászati eszközöket, elektromos teafőzőt és egy rádiót tulajdonított el.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást, amelynek eredményeként két órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit az egyenruhások elfogtak és a kapitányságra előállítottak.

A nyomozók S. Istvánt gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellopott értéktárgyakat a házkutatás során a rendőrök megtalálták és a helyi lakostól lefoglalták.

A 44 éves férfival szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: ,


Hajdúszovát.
HAON.HU


hirdetés