Kerti hulladék kapott lángra Biharnagybajomban

Hajdú-Bihar – Emellett nádastűzhöz és balesetekhez is vonulniuk kellett a hajdú-bihari tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Árokba sodródott és felborult egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Vámospércs közelében a 48-as számú főúton. Az autóban négyen utaztak, akik közül egy utast a mentőszolgálat kórházba szállított. A helyszínen a debreceni hivatásos tűzoltók a járművet a kerekeire állították, majd elvégezték a feszültségmentesítését.

Lesodródott az útról és kiütötte a vasúti átjáró jelzőlámpáját egy személygépkocsi tegnap a déli órákban a 471–es számú főúton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a helyszínen elvégezték a jármű áramtalanítását. Az autóban hárman utaztak, akik a katasztrófavédelem információi szerint nem sérültek meg.

Összehordott kerti hulladék égett Biharnagybajomban az Arany János utcában tegnap kora délután. A tűz átterjedt a közelben levő tizenkét szalmabálára is. A püpsökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Foltokban égett a nádas mintegy négyezer négyzetméteren Földes és Hajdúszovát között. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Könnyű sérüléseket szenvedtek a sofőrök Hajdú-Bihar megye útjain vasárnap - derül ki a police.hu-n megjelent közleményből. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amely február 17-én 10 óra körül történt Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában....

Hajdúszoboszló - Villanyoszlopnak hajtott egy személyautó Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában. Közel kétezer fogyasztó maradt áram nélkül vasárnap délelőtt Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában, ahol egy autós - eddig tisztázatlan körülmények között - nekiütközött egy villanypóznának. Fotó: M...Hajdúszovát.
HAON.HU


hirdetés