Kellemetlen: pénzzel teli cipőt hagyott hátra a szováti betörő

Akt.:
Kellemetlen: pénzzel teli cipőt hagyott hátra a szováti betörő
© Fotó: police.hu
Hajdúszovát – A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták a 22 éves R. Márkot, aki betört egy hajdúszováti élelmiszerüzletbe, és egy sáros lábbelit hagyott a helyszínen.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre június 13-án 5 óra körül arról, hogy egy hajdúszováti élelmiszerüzletbe valaki betört, és onnan értékeket tulajdonított el.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek, és a bolt ablakában megtalálták a feltételezett elkövető fél pár cipőjét, amelyben az ellopott pénz egy része volt.

A beszerzett információk alapján a helyi körzeti megbízott kollégáival azonosította a gyanúsítottat, akit otthonában elfogtak.

A 22 éves R. Márk a megalapozott gyanú szerint az üzlet ajtó-, illetve ablaküvegét betörte, bement és onnan több ezer forint értékben pénzérméket lopott.

c2Fotó: police.hu

A hajdúszováti lakost a nyomozóhatóság kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vette és vele szemben a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Hajdúszovát.
HAON.HU


hirdetés