Jól kisütik a cukrászok

Sass Dani a versenyzők segítségére lesz
Sass Dani a versenyzők segítségére lesz - © Fotó: Labancz Viktória
Debrecen – Sass Dani ismét műsorvezetői teendőket lát el a cukrászversenyben.

Immár harmadik évaddal jelentkezik az Ide süss! A Viasat3 csatorna főzőműsora, mely a nagy sikerű The Great British Bake Off című angol cukrászverseny hazai formátuma, március 25-én kerül ismét a képernyőre.

A produkcióban tíz amatőr cukrász méri össze a tudását különböző (édes és sós) ételek elkészítésében, melyeket a kéttagú zsűri, Baracskay Angéla profi cukrász és Szabadfi Szabolcs, az ország pékje értékel. A versenyzőknek adásról adásra egyre bonyolultabb kihívásokkal kell szembenézniük, hogy kreativitásukkal és tudásukkal bebizonyítsák, ők a legjobbak.

Sass Dani, a hajdúszobosz­lói kötődésű séf – aki már bizonyított a Konyhafőnökben is –, most ismét műsorvezetőként csillogtatja meg tehetségét, és Hajós Andrást váltva új társával, Ábel Anitával áll a kamerák elé. A színésznő egy interjúban elmondta, Danival az a feladatuk, hogy a versenyzők érzelmi támaszai legyenek, s bár a megmérettetésnek komoly tétje van, nekik arról kell gondoskodniuk, hogy lazítsanak a görcsösségen.

Dani egy másik interjúban kitért a műsorvezetőtárs cseréjére, s mint mondta, Ábel Anitával talán még izgalmasabb és szórakoztatóbb lesz az idei Ide süss!, mint az előző évad. Dani úgy véli, a műsorvezetői szerepben van igazán elemében.

HBNHajdúszovát.
HAON.HU


hirdetés