Az elmúlt 24 óra eseményei – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Az elmúlt 24 óra eseményei – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 37 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végződött.

Az egyik hajdúszoboszlói áruházból 2014. február 19-én 9 óra körüli időben bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai lopáson értek tetten egy fiút, akit visszatartanak.

A bejelentő elmondta a rendőröknek, hogy a fiatal az üzletben egy terméket a kosarába pakolt, míg egy másikat a kabátja zsebébe tett, majd a pénztárnál fizetés nélkül akart távozni az elrejtett árucikkel, azonban a biztonsági őrök észlelték a lopást és értesítették a rendőrséget.

A járőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 18 éves hajdúszováti lakost, akit meghallgatását követően a tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vettek az egyenruhások.

A debreceni körzeti megbízottak 2014. február 19-én 20 óra 10 perc körüli időben a város egyik áruházában intézkedtek, mivel az üzlet biztonsági szolgálata lopásról tett bejelentést. A boltban egy 20 éves helyi lány kozmetikai termékeket rejtett a ruházatába, majd az árucikkekkel fizetés nélkül távozott az üzletből, azonban a biztonsági őrök felfigyeltek a tolvajra, akit a rendőrök kiérkezéséig visszatartottak.

Az egyenruhások a lányt a tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt elfogták, a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították, majd meghallgatását követően, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Hajdúszovát.
HAON.HU


hirdetés