Hajdúszoboszlón randevúznak a polgármesterek

Akt.:
Hajdúszoboszlón randevúznak a polgármesterek
© Fotó: Derencsényi István
Hajdúszoboszló – Ebben az évben a fürdővárosban adják át legnépszerűbb városvezetőknek járó díjakat.

Balatonfüred után idén Hajdúszoboszlón rendezik meg a 24. Városi Polgármesterek Randevúját szeptember 14-én – jelentette be dr. Sóvágó László, Hajdúszoboszló polgármestere és Czeglédi Gyula, a HungaroSpa vezérigazgatója kedd délelőtt a fürdőkomplexumban.

– Megtiszteltetés számunkra minden olyan rendezvény, amely városunk életét színesíti, hírnevét öregbíti. Nagyon örülünk ennek a rendezvénynek – mondta dr. Sóvágó László hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvénye kapcsán.

sovagoDr. Sóvágó László | Fotó: Derencsényi István

Az esemény szakmai programja keretében a gyógyvizes idegenforgalomnak a magyar gazdaságra és a városok fejlődésére gyakorolt hatását vizsgálják majd.

Jeles eseményhez kötődve

– Minden évben egy-egy város kiemelkedő eseményéhez kapcsolódunk, így volt ez például Szolnokon, ahol megnézhettük a tiszavirágzást, és így lesz ez most is, hiszen a Bioétel- és Borfesztivál programjaiba tudnak bekapcsolódni a Hajdúszoboszlóra ellátogató városvezetők – hangsúlyozta dr. Oltványi Tamás, az ötletgazda-szervező Szféra ügyvezetője.

oltvanyiDr. Oltványi Tamás | Fotó: Derencsényi István

Az esemény csúcspontjaként a HungaroSpa konferenciatermében átadják az Év polgármestere, az Év Alpolgármestere és az Év Jegyzője díjat, melyeket azok a városvezetők kapnak, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemlik a lakosság megbecsülését. Szavazni kizárólag a rendezvény honlapján lehet augusztus 1-től szeptember 6-ig.

– Kiss Dóra –