Hajdúszoboszlón pezseg tovább a Traubi

Hajdúszoboszlón folytatják
Hajdúszoboszlón folytatják - © Fotó: Szombathy András
Hajdúszoboszló – A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség nyolcfordulós versenyének negyedik hétvégéjén, 2014. július 12-én (szombaton) és 13-án (vasárnap) Európa legnagyobb fürdőkomplexumában, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. strandfürdőjében folytatódik a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság.

Szombaton a női és férfi párosok, míg vasárnap a vegyes párosok játszanak. A bajnokságra nevezhet minden röplabdázni szerető játékos kortól és játéktudástól függetlenül.

A várhatóan kellemes nyári idő és a mediterrán hangulat remélhetőleg sok játékost és nézőt vonz a versenyre. (A versenyt Közép-Európa legnagyobb strandmedencéjének szomszédságában rendezik.) A szervezők remélik, hogy a Hungarospa Hajdúszoboszló nemzetközi vendégköréből is neveznek majd játékosok, így tovább színesedhet az egyébként is érdekes mezőny. Az összesített verseny mellett a mostani fordulót is önállóan díjazzák, így most is minden kategóriában értékes felajánlásokat vehetnek át a versenyzők:

  • Minden kategóriában a győztes párosok tagjainak az Andromeda Travel Kft. díjmentes szállást biztosít a görög tengerparton, Makrygialos üdülőhelyen 7 éjszakára
  • A Hajdú-bihari Napló ajándékcsomagjait vehetik át az érmes helyeken végzők
  • A Ráthonyi Kft. jóvoltából minden résztvevő egy traubisodát kap
  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát vehet át

Az eddigi fordulók érdekessége, hogy az összesített pontverseny vezetéséhez a férfiaknál és a hölgyeknél mindössze 7 pont is elegendő, míg a vegyes párosoknál 22 ponttal állnak a tabella élén. Ennek az az oka, hogy az egynemű párosoknál mindig más nyerte az eddigi fordulókat, míg a Szabó Kármen, Barna Bertalan kettőst eddig senki nem tudta legyőzni. Kérdés, hogy a vegyes párosoknál lesz-e új győztes, illetve, hogy a férfiaknál és a hölgyeknél tud-e valamelyik eddigi győztes duplázni.

A Traubisoda Strandröplabda Bajnokság negyedik fordulójára előzetesen az eotvosvolley@externet.hu e-mail címre lehet nevezni, de a versenynapokon 8 és 9 óra között is fogadnak még nevezéseket a strandfürdő főbejáratánál.

A Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság eredményei, képei és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

– Szombathy András –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek