Hajdúszoboszlón folytatódik a strandröplabda-bajnokság

Hajdúszoboszlón folytatódik a strandröplabda-bajnokság
© Fotó: Derencsényi István
Hajdúszoboszló – Az immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság negyedik fordulójára kerül sor június 23-án és 24-én Hajdúszoboszlón.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumában, a Hungarospa gyógy- és strandfürdőben szombaton a női és a férfi, míg vasárnap a vegyes párosok játszanak majd. A forduló egyben a Magyar Röplabda Szövetség pontszerző versenye is.

Ahogy mindig, a mostani fordulóban is Traubisodát kapnak ajándékba a résztvevők, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • az első három helyezett érem és oklevél díjazásban részesül
  • az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer
  • a Hungarospa szokás szerint jellegzetes ajándékokkal kedveskedik az előkelő helyeken végzőknek.

Játéktudástól függetlenül mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az előző fordulóhoz hasonlóan most is két kategóriában is nevezhetnek a párosok. Az A kategóriában a felnőtt vagy junior versenyengedéllyel rendelkezők, a B kategóriában azok, akiknek nincs engedélyük. Az érmeket és kupákat is mindkét kategóriában kiosztják. Előzetes regisztrációt is szívesen fogadnak az eotvosvolley@externet.hu e-mail címen, de hétvégén 8 és 9 óra között a strand főbejáratánál is lehet nevezni. További információ: +36-30/9658-158.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más érdekességek megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.További hírek a Sport kategóriából