Véget ért a Napló karácsonyi gyűjtése

Akt.:
A kétéves Adélka édesanyjával, Kőpataki Judittal
A kétéves Adélka édesanyjával, Kőpataki Judittal - © Fotó: Hajdu Ágnes
Hajdúszoboszló – Sokan segítettek, szép számmal gyűltek össze az adományok.

Hétfőn véget ért a Napló adománygyűjtése, melyet a hajdúszoboszlói Kőpataki család számára szerveztünk. Szerkesztőségünkbe folyamatosan érkeztek a különböző felajánlások: pelenkák, popsitörlők szép számmal gyűltek, de ajándékdobozok és játékok is fellelhetők az adományok között. Azokat szerda délelőtt juttatjuk el a családnak, melyről a pénteki lapszámunkban olvashatnak. Mint írtuk, a Kőpataki család legkisebb gyermekét szondával táplálják, ugyanis – habár szervi elváltozása nincs – a kétéves Adélka sohasem éhes. A kislány betegsége nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is megterhelő a családnak. Ezúton is köszönjük minden kedves segítőnek, aki hozzájárult ahhoz, hogy Adélkáék élete kicsit könnyebb lehessen. A kezdeményezéshez csatlakozott a népszerű gasztroblogger, Sass Dani is, valamint a Debreceni Hajdú Táncegyüttes is adakozott.

A Hungarospa Hajdúszoboszló is segített Adélkának | Fotó: Kovács Zsolt

HBN


A Debreceni Hajdú Táncegyüttes is segít Adélkának
Debrecen - A Debreceni Hajdú Táncegyüttes péntek este bejutott a Fölszállott a páva döntőjébe. A tagok azóta is rengeteget próbálnak, mégis szakítottak időt arra, hogy csatlakozzanak a Napló adománygyűjtő akciójához. A Debreceni Hajdú Táncegyüttest próbán látogattuk meg hétfő este, s vettük át tő...

Sass Dani is segített
Hajdúszoboszló -  Szerkesztőségünkbe folyamatosan érkeznek a hajdúszoboszlói Kőpataki család számára a felajánlások. Pelenkák, popsitörlők szép számmal gyűltek már, de ajándékdobozok és játékok is fellelhetők az adományok között. Továbbra is várunk tartós élelmiszereket, játékokat és gyerekruhákat A...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés