Törtek, borultak az autók hétvégén Hajdú-Biharban

Akt.:
Törtek, borultak az autók hétvégén Hajdú-Biharban
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Több baleset is történt szombaton és vasárnap, de tűzeseteknél is be kellett segíteniük a megyei tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Szombat délelőtt lesodródott egy autó Hajdúszovát közelében a 4816-os számú útról, és az oldalára borult. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű feszültségmentesítését és a kerekeire állították az autót. A mentőszolgálat egy embert a helyszínen ellátott.

hs

Fotó: Matey István

Szintén szombat délelőtt elesett egy idős ember Debrecenben, a Domokos Lajos utcai hatodik emeleti lakásában, és nem tudta a beengedni az ajtón a mentőszolgálat munkatársait. A debreceni hivatásos tűzoltók károkozás nélkül kinyitották az ajtót, és átadták a sérültet a mentőknek.

Két személygépkocsi ütközött össze Hajdúszoboszló keleti kijáratánál a 4-es számú főúton szombaton délelőtt. A hajdúszoboszlói tűzoltók az autók áramtalanítását végezték el és a kifolyt ablakmosó folyadékot itatták fel. A balesetben két ember sérült meg, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

ba2

Fotó: Matey István

Tűz ütött ki szombat délután Debrecenben, az Ispotály utcában. Egy első emeleti lakásban a konvektor mellett lévő tárgyak gyulladtak meg. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott élő idős ember eloltotta a tüzet, de eközben megsérült, ezért a mentőszolgálat kórházba szállította. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

kv

Fotó: katasztrófavédelem

Egy száz négyzetméteres lakóház kéményében a korom égett szombat késő délután Nyíradonyban, a Széchenyi utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéménykotró segítségével távolították el az izzó lerakódást. Senki nem sérült meg, és anyagi kár sem keletkezett.

Vasárnap hajnalban egy személygépkocsi árokba hajtott Nagyhegyes közelében a 3321-es számú úton. A hajdúszoboszlói hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt az autó vezetője ki tudott szállni a járműből, nem sérült meg. A tűzoltók elvégezték a feszültségmentesítést.

Húsz méter hosszan a szél járdára és kerékpárútra döntött egy kerítést vasárnap délelőtt Hajdúszoboszlón, a József Attila utcában. A helyi hivatásos tűzoltók eltávolították a kerítést, így az útakadályt megszüntették.

Szelektív hulladékgyűjtő gyulladt ki tegnap délután Debrecenben, a Thomas Mann utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat, amelyek nem terjedtek át a kuka melletti épületekre, garázsokra.

ku1

Fotó: katasztrófavédelem

Vasárnap késő délután Debrecenben, a Cívis utcában egy tízemeletes társasház szemétledobójában fél négyzetméteren a szemét égett. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott élők eloltották a tüzet. A tűzoltók a lépcsőházat szellőztették át – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

baleset
Fotó: police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a fentieket kiegészítve még egy szombati balesetről is számot adott. A police.hu-n olvasható közlemény szerint Debrecenben, a Pesti utcán közlekedett egy férfi február 17-én 9 óra körül az általa vezetett tehergépkocsival, amikor a Kishegyesi út és a Nyugati utca kereszteződésében figyelmen kívül hagyta a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzését és összeütközött egy balra kanyarodó személygépkocsival. A baleset során a kanyarodó jármű utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.


Fotó: Matey István
Derecske, Hajdúszovát - Egy kanyarban megcsúszott, majd az út menti árokba csapódott egy terepjáró szombaton a délelőtti órákban a Derecskét Hajdúszováttal összekötő úton. A balesetben a jármű vezetője könnyebben sérült. A helyszínelés idején félpályán haladt a forgalom. [caption id="attachme...

Fotó: Matey István
Hajdúszoboszló - Két autó karambolozott a 209-es kilométernél, egy ideig félpályán haladt a forgalom. Ketten sérültek meg az ütközésben. Két személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút Hajdúszoboszlót elkerülő szakaszán, a 209-es kilométernél. A balesetben ketten megsérültek. [caption id="attac...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés