Szépen cseperednek a szoboszlói hármasikrek

Akt.:
Szépen cseperednek a szoboszlói hármasikrek
© Fotó: Facebook / Tündérkör Alapítvány
Hajdúszoboszló – Az ország hármasikrei, Léna, Mira és Milán bizony már majdnem egyévesek. Az aprótalpú angyalkák van, hogy éppen taknyosak, van, hogy éppen nyűgösek. De úgy nevelkednek és nőnek, ahogyan a „nagy könyvben” elő van írva – adott hírt a szoboszlói hármasikrekről a Tündérkör Alapítvány.

A közösségi oldalukon megosztották, hogy a „triumvirátus” makkegészséges és élettel teli. – Velük bizony, ahogyan azt ti is látjátok a friss képeken, minden a legnagyobb rendben van. A családfő jó pár hónapja újra dolgozik, hiszen a telekvásárlás még mindig várat magára.

Ennek oka, hogy az általa kiszemelt telek tulajdonjogi tisztázása még folyamatban van. Ezt követően tudnák az ingatlant megvásárolni. A Tamásék által kiszemelt telek egy logisztikai háromszög lenne, ahol a kicsik minden oldalról hamar elérhetővé válnának. Mert mindenfelől egy segítő rokon lakik. Ezért ragaszkodnak Tamásék ahhoz a bizonyos telekhez.

46916776_2284052968490000_8411885455728967680_nFotó: Facebook / Tündérkör Alapítvány

Szülők, nagyszülők, rokonok és segítők, akik nap mint nap részt vesznek a segítségben, ott vannak záros időn belül, ha a szükség kívánná. Az apuka reggeltől estig és estétől reggelig továbbra is kamionozik. Az adomány jelentős részét lekötve tartja, a nagy ugrásra várva, amikor végre elkezdődnének az építkezések. „Nagyjából minden úgy halad, ahogyan annak lennie kell” – mondta Tamás.

És üzent is! ,,Jövőre már mi is ott leszünk veletek a lll. Tündér Futáson, bár mi még nem futunk! És mindenkinek köszönünk mindent!”


Hajdúszoboszló - Léna, Mira és Milán egészségesek, jókedvűek és jó az étvágyuk is. A Tündérkör Alapítvány szombaton reggel Facebook-oldalán számolt be arról, hogy vannak mostanában az apróságok. A posztból kiderül: súlyuk a koruknak megfelelően gyarapszik, bár Miráé kicsit eltér a testvéreitől, d...

Hajdúszoboszló - Mira, Léna és Milán jól van. Alig pár hete, hogy kint vannak a kórházból, de súlyuk a normálisnak megfelelően gyarapszik. Esznek, isznak és hatalmasakat alszanak, étvágyuk is fenomenális – áll a Tündérkör Alapítvány által közzétett közleményben. Még az egész család gyászolja a d...

Debrecen, Hajdúszoboszló – Szerdára virradóan ekkora összeg gyűlt össze a Tündérkör Alapítvány adománygyűjtésének köszönhetően. A magyar polgárok ismét bebizonyították, hogy képesek az összetartásra és a példaértékű szolidaritásra. Tóth Ferenc kurátor a Naplónak nyilatkozva elmondta: a gyermekek ...

Nemrég még boldogan várták gyermekeiket
Debrecen, Hajdúszoboszló - A Tündérkör Alapítvány már karácsony előtt átadja a támogatások első részét. Az elhunyt édesanya egykori munkahelye alapítványi rendezvényekkel is igyekszik majd támogatást gyűjteni az árván maradt gyermekek és édesapjuk számára. Az óvoda vezetőjének meggyőződése: a hos...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés