Menetjegyét hagyta hátra a lopással vádolt férfi

Menetjegyét hagyta hátra a lopással vádolt férfi
© Fotó: police.hu
Ebes – A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki egy ebesi családi házba tört be – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint M. Sándor vonattal akart Budapestre utazni, amikor egy kalauz leszállította Ebesen, mivel nem volt menetjegye. A férfi ekkor úgy gondolta, hogy miután megvette jegyét, nem száll vissza a vonatra, hanem lakásokba tör be. A gyanúsított egy lakóház teraszajtaját benyomta, a lakásban különböző műszaki cikkeket, iratokat és egyéb értéktárgyakat az ott talált táskába pakolt, majd a menetjegyét hátrahagyva elhagyta a helyszínt. Ez nem volt elég a férfinak, aki ezt követően egy másik ingatlanba is be akart menni. Leszakította az ablakon lévő szúnyoghálót, majd csavarhúzóval be akarta feszíteni az ablakot, ami betört. Az ott lakók ezt meghallottáķ, ekkor a férfi elmenekült a helyszínről – olvasható a rendőrség oldalán.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és a helyi vasútállomáson igazoltatták a 47 éves tiszavasvári lakost, akinél megtalálták az ellopott tárgyakat. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Vele szemben a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés