Lekapcsoltak egy bandát Hajdúszoboszlón

Lekapcsoltak egy bandát Hajdúszoboszlón
© Fotó: police.hu
Hajdúszoboszló – Őrizetbe vették azt a négy férfit, akik a megalapozott gyanú szerint több mint tízmillió forint értékben loptak hajdúszoboszlói házakból.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást 2018. október 19-én, miután ismeretlenek betörtek egy családi házba, és onnan készpénzt, valamint ékszereket loptak el.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtést követően 2018. októberében elfogtak három férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak. Negyedik társukat 2018. november 26-án vették őrizetbe a nyomozó hatóság tagjai.

A két hajdúböszörményi, egy debreceni és egy hajdúdorogi lakost gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

A megalapozott gyanú szerint a társaság egy hajdúszoboszlói házból közel tízmillió forintot és aranyékszereket lopott el.

szoboszlo2Fotó: police.hu

Az ügy részleteinek felderítése során a nyomozók a négy férfit más lopásokkal is összefüggésbe hozták. A nyomozás adatai szerint a 23, 24, 49 és 52 éves férfiak 2018. szeptemberében és októberében további négy ingatlanba mentek be, és több millió forint értékben ékszereket, készpénzt és valutát vittek el – közölte a police.hu.

Az őrizetbe vett gyanúsítottak közül hárman bűnügyi felügyelet alatt állnak, míg negyedik társuk letartóztatásának indítványozására tett előterjesztést a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés