Kislány az év első hajdú-bihari babája

Akt.:
A kép illusztráció
A kép illusztráció - © Fotó: Pixabay
Hajdú-Bihar – Információink szerint az új év első hajdú-bihari babája január elsején Debrecenben, a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján született meg 3 óra 52 perckor.

A kislány 3290 grammos és 49 centiméter hosszú. Hajdúszoboszlói szülők második gyermeke. Ő és édesanyja is jól vannak.

A Berettyóújfalui Kórház igazgatójának tájékoztatása szerint náluk a szülészeti osztályon hétfőn 14 óra 10 perckor született meg az első gyerek, egy egészséges kislány.

HBN-OCs


Balázs Imre, az új év első vidéki újszülöttje a szombathelyi Markusovszky Kórház szülészetén 2018. január 1-jén. A 36 éves édesanya, Kiss Emese Enikő első gyermeke 3130 grammal, 50 centiméterrel, természetes úton jött a világra.
Szombathely - 2018-ban Szombathelyen, nulla óra 1 perckor született az első gyermek vidéken, a Markusovszky Kórházban - közölte a Vas megyei kórház hétfőn az MTI-vel. Az intézmény tájékoztatása szerint Balázs Imre 3130 grammal, 50 centiméterrel, természetes úton jött a világra. A kisfiú a 36 é...

Az új év első fővárosi újszülöttje, Klima-Vécsey Flóris és édesanyja, Vécsey Virág a fővárosi Szent István Kórházban 2018. január 1-jén. A kisfiú 0 óra 23 perckor, 54 centiméterrel és 3400 grammal született a 41. hétre természetes úton, édesanyja első gyermekeként.
Budapest - A fővárosi Szent István kórházban született 2018 első budapesti újszülöttje. Az intézmény hétfő reggeli tájékoztatása szerint a kisfiú - aki a Flóris nevet kapta - és édesanyja is jól vannak. Az Egyesített Szent István és Szent László Kórházban az MTI megkeresésére elmondták: a kisf...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés