Két embert vittek kórházba a Csapó és a Burgundia utca kereszteződéséből

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Facebook / Országos Mentőszolgálat
Hajdú-Bihar – Sok közlekedési baleset történt pénteken Hajdú-Biharban, de ezek jórészt könnyű sérüléssel végződtek. Ügyeleti hírek.

Teljes terjedelmében lángolt egy személygépkocsi tegnap délelőtt Debrecenben, a Nyulas utcában, amikor a helyi tűzoltók megérkeztek, majd eloltották. A járműben két ember utazott, ők időben elhagyták az autót, így nem sérültek meg.

Péntek kora délután ugyancsak a megyeszékhelyen, a Patay István utcában egy családi ház konyhájában, ebédkészítés közben az étel leégett. A tűz átterjedt a páraelszívóra és a szekrényre is. A lánglovagok érkezte előtt a tulajdonos eloltotta a tüzet, majd az épületet átszellőztették és elvégezték az utómunkálatokat. A mentőszolgálat a lakásból egy embert kórházba szállított. Nagyobb anyagi kár keletkezett.

Betonpadnak ütközött késő este a cívisvárosban, a Csapó és a Burgundia utca kereszteződésében egy autó. A tűzoltók feszültségmentesítették a kocsit. Az autóban három ember utazott, közülük kettőt a mentőszolgálat kórházba szállított.

A megyénkbeli mentők az elmúlt 24 órában 215 feladatot láttak el. Segédkeztek a debreceni István úton történt balesetnél, ahol reggel 8 órakor két autós ütközött. Innen egy könnyű sérültet szállítottak kórházba. Két órával később a Böszörményi út 199 számhoz riasztották őket, itt két kocsi karambolozott, három könnyű sérültet vittek kórházba. Alig múlt dél, amikor a diószegi úti eset okán csöngött a telefon a mentőállomáson. Egy könnyű sérültet láttak el a két személyautó ütközése nyomán.

Majd Hajdúszoboszlóra siettek a mentők, ahol kamion és személygépkocsi ütközött; senki sem sérült.

Délután a debreceni Kishegyesi úton tolató tehergépkocsi kerékpárost sodort el, egy könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Szombaton hajnali egy órakor szintén egy könnyű sérülthöz hívták a mentőket: a cívisvárosi Nyíl utca és a Hadházi út kereszteződésében egy gyalogost sodort el egy autós.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből 2 súlyos, 2 pedig könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 14 személyt fogott el, akik közül 11-et tetten értek, míg 3 főt körözés alapján. A rendőrök 21 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt.

HBN


Debrecen - A lángok a Nyulas utcában csaptak fel. Kigyulladt egy személyautó péntek délelőtt a Debrecen külvárosában húzódó Nyulas utcában. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását ...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés