Fafilagória lángolt vasárnap

Hajdú-Bihar – A napokban immár másodszor vonultak a tűzoltók a hajdúszoboszlói Makkos Ferenc utcába.

Lángra kapott egy fafilagória vasárnap délután Hajdúszoboszlón, a Makkos Ferenc utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők eloltották a tüzet. Az tűzoltók az utómunkálatokat végezték el egy vízsugárral és kéziszerszámokkal. A helyszínre érkezett a mentőszolgálat is, mivel a tűz oltása közben a ház tulajdonosa megsérült, őt kórházba kellett szállítani.

Hajdúszoboszló - A tűzoltók gázkoncentrációt tudtak mérni a Makkos Ferenc utca egyik családi házában - tájékoztatott honlapján a megyei katasztrófavédelem. Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítanak kórházba a mentők egy embert szombat reggel Hajdúszoboszlóról, a Makkos Ferenc utca egyik család...

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 9 személyt állítottak elő, köztük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés