Az összefogás csodája: eddig 45 millió forintot gyűjtöttek a hajdúszoboszlói családnak

Akt.:
Az összefogás csodája: eddig 45 millió forintot gyűjtöttek a hajdúszoboszlói családnak
© Forrás: Fábián Tamás/Facebook
Debrecen, Hajdúszoboszló – Szerdára virradóan ekkora összeg gyűlt össze a Tündérkör Alapítvány adománygyűjtésének köszönhetően. A magyar polgárok ismét bebizonyították, hogy képesek az összetartásra és a példaértékű szolidaritásra.

Tóth Ferenc kurátor a Naplónak nyilatkozva elmondta: a gyermekek jól vannak, szépen gyarapodnak. Jelenleg még kontrollált, megfigyelt körülmények között tartják őket, de ha minden jól alakul, 6-7-8 hét múlva kikerülhetnek majd az intenzív osztályról. Majd hozzátette: még karácsony előtt megtörténik az eddig összegyűlt teljes összeg átadása a félárván maradt ikrek édesapjának számára, akit az alapítvány által delegált szakemberek részesítenek majd szaktanácsadásban.

HBN


Nemrég még boldogan várták gyermekeiket
Debrecen, Hajdúszoboszló - A Tündérkör Alapítvány már karácsony előtt átadja a támogatások első részét. Az elhunyt édesanya egykori munkahelye alapítványi rendezvényekkel is igyekszik majd támogatást gyűjteni az árván maradt gyermekek és édesapjuk számára. Az óvoda vezetőjének meggyőződése: a hos...

Debrecen, Hajdúszoboszló - A szűk családi körükből is segítségre számíthat az apa a csecsemők ellátásában, nevelésében. Egy fiatal hajdúszoboszlói édesanya megszülte három kisbabáját, majd nem sokkal később meghalt – számoltunk be róla. A babák a helyzetnek megfelelően vannak, s folyamatos megfig...

Hajdúszoboszló - Sokkolta az országot annak a hajdúszoboszlói családnak a tragédiája, ahol az anya közvetlenül azután halt meg, hogy megszülte egészséges hármasikreit. Ismét meglátogattuk az édesapát, aki bár a babákról jó híreket mesélt, elképzelni sem tudja, hogyan birkózik meg a gyásszal, a fájda...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés