Tűz ütött ki egy ikerház lakásában Hajdúnánáson

Tűz ütött ki egy ikerház lakásában Hajdúnánáson
© Illusztráció
Hajdú-Bihar – Autók ütköztek, útra dőlt egy kiszáradt fa és tűz ütött ki egy ikerház lakásának egyik szobájában pénteken.

Az útra dőlt egy kiszáradt fa pénteken hajnalban a Komádi és Furta közötti útszakaszon. A Komádi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész és kézi szerszámok segítségével távolították el a forgalmi akadályt képző fát.

Tűz ütött ki egy ikerház lakásának egyik szobájában pénteken kora délután Hajdúnánáson a Bocskai utcában. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el az égő berendezési tárgyakat. Az eset során személyi sérülés nem történt. A házban élő két ember lakosságvédelmi intézkedés keretei között rokonokhoz költözött.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken késő este a 471. számú főúton Hajdúsámson közelében. A járművekben összesen hárman utaztak. Az egyik utast a debreceni hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat közreműködésével szabadították ki a sérült autóból. A tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését is. A mentőszolgálat mindhárom utast kórházba szállította. A beavatkozás előbb teljes, majd félpályás útzár mellett zajlott.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Hajdúsámson.
HAON.HU


hirdetés