Megkerült a kiskutya, vége is a nyomozásnak

Hajdú-Bihar – A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást a gyanúsítottal szemben – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A hajdúsámsoni körzeti megbízottat értesítette egy férfi 2018. november 4-én 12 óra körül arról, hogy eltűnt a két hónapos kiskutyája – áll a police.hu-n.

Mint a közleményből kiderül: a rendőrök a beszerzett információk alapján egy nyíradonyi lakos házához mentek, ahol megtalálták az ebet és kérdőre vonták a férfit, aki elmondta, hogy egy 22 éves hajdúsámsoni lakos adta el neki a kutyát. A körzeti megbízottak elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőt, aki a megalapozott gyanú szerint a sértett udvarán lévő kazánházba bement, és eltulajdonította az amerikai staffordshire terriert, amelyet később Nyíradonyban adott el – olvasható a tájékoztatásban.

A debreceni nyomozók K. Sándorral szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Hajdúsámson - A hajdúsámsoni körzeti megbízottak elfogták azt a férfit, aki ellopta a sértett két hónapos kiskutyáját - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A híradás szerint a hajdúsámsoni körzeti megbízottat értesítette egy férfi november 4-én 12 óra körül arról, h...Hajdúsámson.
HAON.HU


hirdetés