Könnyű és súlyos sérüléssel járó balesetek is történtek

Akt.:
Könnyű és súlyos sérüléssel járó balesetek is történtek
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Több balesetnél helyszíneltek a rendőrök kedden a megyében.

Egy hajdúsámsoni férfi az általa vezetett Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedett a 4808-as számú úton, Hosszúpályi felől Debrecen irányába 2018. október 30-án 6 óra körül – olvasható a rendőrség honlapján. Az elsődleges adatok szerint a sofőr haladása során nem megfelelően választotta meg járművének sebességét, ezért lesodródott az útról, az árokba csapódott és felborult. A balesetben a gépkocsiban egyedül utazó 21 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 35 éves szigethalmi férfi az általa vezetett kamionnal a 42-es számú főúton, Biharkeresztes felől az Ártándi Határátkelő irányába közlekedett 2018. október 30-án 6 óra 50 perc körül. Haladása során egy 18 éves kerékpárját toló nőnek ütközött, aki beesett a gépjármű alá és súlyos sérüléseket szenvedett.A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

2_329Fotó: police.hu

Nádudvaron, a Fő úton közlekedett biciklijével egy 21 éves férfi a Baksay út felől a Kossuth utca irányába 2018. október 30-án 7 óra 30 perc körül. A helyi lakos a kijelölt kerékpárúton haladt, amikor egy előtte közlekedő biciklis nő előzésébe kezdett szabálytalanul, majd az ütközés elkerülése érdekében hirtelen fékezést hajtott végre, amelynek eredményeként elesett. A fiatal férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Debrecenben, az István út szervizútján közlekedett egy 29 éves férfi az általa vezetett autóval 2018. október 30-án 16 óra 15 perckor. A helyi lakos a szervizút kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a neki balról, a Széchenyi utca felől a Kishegyesi út irányába közlekedő Opelnek, ezért összeütköztek. A balesetben az Opel két utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.Hajdúsámson.
HAON.HU


hirdetés